C6 Internetdiensten biedt ondernemers diensten aan om social media effectief in te zetten voor hun onderneming. Regelmatig geven wij cursussen en of workshops op het gebied van social media. Daarnaast geven wij deze cursussen ook aan ondernemersverenigingen en aan bedrijven of individuele ondernemers. Bij de laatste twee passen wij de training geheel naar uw wensen aan, of kijken gedurende de training waar de behoeftes liggen.

 

Social media

Social media is een verzamelnaam voor het met elkaar delen van informatie op internet op een gebruiksvriendelijke en leuke manier. Door (voor uw doelgroep) interessant nieuws en wetenswaardigheden te delen creëert uw volgers. Deze groep volgers kunt u via social media, gevraagd en ongevraagd vervolgens van belangrijke en leuke informatie voor zien.

 

"Social media laat 'de mens' achter de onderneming zien en dat schept een band met uw klant"

 

Er zijn tientallen uitingen van social media. C6 Internetdiensten richt zich op de meest relevante vormen van social media voor ondernemers.

•      Facebook

•      Twitter

•      Youtube

•      Printerest

 

Op dit moment staan er geen open cursussen gepland. Zodra dit wel het geval is worden deze hier aangekondigd. Wel geven wij regelmatig cursus aan bedrijven en individuele ondernemers en dan met name de basiscursus social media en de workshop Facebook.

Voor vragen en / of specifieke wensen voor een cursus / workshop? stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

Copyright © 2013 @ C6 Internetdiensten

Joyetech Elektrikli Sigara Sex Shop Erotik SilikonMankenci